online Helderzienden Paragnosten Mediums
 

  HUMOR PAGINA DENDERLEEUW                                                                                      :: Bekijk meer humor ::

  GRAFISCHE HUMOR

humor denderleeuw
 

  WAAROM

Waarom moet je om een waarzegger te bezoeken een afspraak maken?
 

  CITAAT

Weet u hoe een vrome man bidt?

"Lieve Heer, ik mag mijn vrouw heel graag; maar als u haar liever hebt. Uw wil geschiedde!"
 

  HUMOR

Drie vrouwen vinden samen de dood na een verkeersongeval. Ze komen aan in de hemel en ST Pieter komt naar hun toe. Hij zegt:"Er is maar 1 regel en die moet je altijd volgen en dat is : eet niet van de appels."

De vrouwen gaan binnen en ja hoor allemaal appelbomen, je kon er bijna niet naast kijken.

Een half uurtje later kon de eerste vrouw het niet laten en at ze een appel. St Pieter komt er aan met een lelijke man. Hij ketent ze aaneen en zegt: " jij moet tot in de eeuwigheid vastgeketend blijven aan deze lelijke man.

De andere vrouwen zijn voorzichtig, maar een drietal maanden later, lap, heeft de tweede ook prijs, en ja hoor, St Pieter komt er al aan met een lelijke man en ook zij wordt vastgeketend tot in de eeuwigheid.

De derde vrouw nu heeeeeeel voorzichtig, loopt na 6 maanden nog altijd rond en ze heeft nog geen appel gegeten. Plots staat St Pieter daar met een knappe jonge gast, nen echte chippendale. En hij ketent hen vast en vertrekt. "Allee zegt die vrouw, wat heb ik gedaan om dat te verdienen?"

"Wat gij gedaan hebt weet ik niet" , zegt de jonge gast, " maar ik heb een appel gegeten."
 

Privacy Policy :: Terms of Use :: Mediums

  ICTdesign : grafisch ontwerp & webdesign

mediums online