HUMOR PAGINA DENDERLEEUW                                                                                      :: Bekijk meer humor ::

  GRAFISCHE HUMOR

humor denderleeuw
 

  WAAROM

WAAROM drukken we harder op de toetsen van de afstandsbediening als de batterijen bijna leeg zijn ?
 

  CITAAT

Een succesvol man is een man die meer verdient dan zijn vrouw kan uitgeven, een succesvol vrouw is iemand die zo'n man vind.
 

  HUMOR

Een man zit rustig aan de ontbijttafel te eten en leest de krant, wanneer zijn vrouw plots achter hem komt staan en hem op het hoofd slaat met een pan. "Waar was dat nu voor?", vraagt hij, terwijl hij over zijn hoofd wrijft. "Dat was voor dat stukje papier in de zak van je broek met de naam Marylou op!", antwoordt ze. "

Maar schat toch!", zegt hij bedeesd, "twee weken geleden ben ik met Bob en Peter naar de renbaan geweest en Marylou was de naam van het paard waarop we toen hebben gewed!".
Ze kan zich wel vinden in zijn uitleg, voelt zich best wel dom en verontschuldigt zich.

Drie dagen later zit hij daar weer rustig zijn krant te lezen, wanneer zijn vrouw achter hem komt staan en hem een geweldige slag op het achterhoofd geeft met een nog grotere pan. Het hoofd van de man komt terecht in zijn bord cornflakes en daar blijft hij even bewusteloos in liggen.
Enkele tellen later komt hij alweer bij, serieuze hoofdpijn, het bloed
sijpelt uit zijn kop. "Waar was dat nu weer voor?", vraagt hij, terwijl hij probeert zich te orienteren en stil te blijven zitten op zijn stoel.

"WEL", roept ze uit, "UW PAARD HEEFT GEBELD!"
 

Privacy Policy :: Terms of Use :: Helderzienden :: Groeipunt

  ICTdesign : grafisch ontwerp & webdesign

ICTdesign

ICTdesign

Webdesign
Grafisch Ontwerp
Opleidingen
Advies

INTERIEURVORMGEVING