Helderzienden Paragnosten Online Mediums
 

Onderwijs Basisschool Atheneum Denderleeuw Denderleeuw

Print deze pagina   printvriendelijke versie  
 
De basisschool van het K.A.D. biedt als groot voordeel dat kinderen vanaf 2,5 jaar en zelfs vanaf de geboorte als je ons kinderdagverblijf "De Kadeekes" meerekent, zonder drempel de overgang kunnen maken naar de lagere afdeling en nadien het secundair onderwijs binnen dezelfde schoolentiteit.

De basisschool van het K.A.D. te Denderleeuw is de grootste basisschool uit de scholengroep Dender. Ze beschikt over twee vestigingsplaatsen.

Het hoofdgebouw situeert zich aan de campus De Nayerstraat 11A waar tevens de middenschool gevestigd is. Dit is op ongeveer 300m van het station Denderleeuw en onmiddellijk tegen de N208 die de verbinding geeft naar de oprit "Affligem" van de E40. Onze wijkschool 'Hemelrijk' ligt aan de Steenveldstraat 34 in de wijk Hemelrijk en aan de rand van de dorpskern Welle en biedt eveneens kleuter- en lager onderwijs aan. Deze vestiging is met zijn ongeveer 100 leerlingen een oase van groen en rust en biedt, net als op het hoofdgebouw, een hoogstaand onderwijs.

Voor het grootste deel wordt er hier in graadsklassen gewerkt waardoor het familiale karakter benadrukt wordt. Eerste en tweede leerjaar zitten meestal apart. In het hoofdgebouw kan je terecht voor kleuter- en lager onderwijs waar elk leerjaar apart zit. In de lagere afdelingen zijn er zelfs van bijna elk leerjaar twee evenwaardige klassen te vinden. Dit garandeert al een opvang in niet te grote groepen waardoor het mogelijk wordt dat elke leerling bijna individueel kan opgevolgd worden.
 

Onderwijs Basisschool Atheneum Denderleeuw

De Nayerstraat 11A
9470 Denderleeuw
 
Site
 
 
Telefoon : 053 / 64.78.71
Fax : 053 / 64.78.76
E-mail : Mail Basisschool Atheneum DenderleeuwUw gegevens aanpassen?     Uw logo toevoegen aan deze pagina.

Alle handelszaken in de De Nayerstraat Denderleeuw

Alle andere Onderwijs Denderleeuw


Privacy Policy :: Terms of Use :: Topconsulenten

  ICTdesign : grafisch ontwerp & webdesign

helderzienden online